2022 Ford Mustang GT500 Heritage Edition eert model uit 1967

Het is weer tijd voor een nieuw modeljaar van de Mustang, en dat betekent nieuwe speciale edities. Dit jaar zijn de toegevoegde speciale edities voor de topklasse 2022 Ford Mustang GT500 en de meer instapmodel EcoBoost Premium-coupé en cabriolet. De eerste is meer historisch, en de andere is slechts een over het algemeen stijlvolle toevoeging, zij het met enkele retro-accenten. En ze zijn beide volgende week te bestellen, met leveringen in het voorjaar.

We beginnen met de 2022 GT500 Heritage Edition. Het is een vrij eenvoudig pakket, want het komt neer op een verfkleur (Brittany Blue) en strepen (in Wimbledon White). Het is bedoeld om de originele Shelby GT500 Mustangs uit 1967 op te roepen. Naast de streepkleur kunnen klanten kiezen tussen vinylstrepen of handgeschilderde strepen. De eerste krijgt zowel over-the-top strepen als zijstrepen, terwijl de geverfde optie alleen de bovenste strepen krijgt. Ze komen ook met een enorm prijsverschil. De standaard Heritage-editie met vinylstrepen kost $ 2.140 bovenop de basisprijs van $ 77.260 van de GT500 (inclusief bestemmingstoeslag en Gas Guzzler Tax). De versie met geverfde strepen kost $ 12.140, plus de basisprijs.

Op het gebied van verf krijgt de GT500 nog een exclusieve kleuroptie. Het zal nu beschikbaar zijn in Code Orange, die wordt gedeeld met de F-150 Raptor en de aankomende Bronco Raptor. Er is nog geen prijs gegeven voor de verf.

Dit brengt ons bij de speciale editie van de Mustang EcoBoost. Het wordt de Coastal Edition genoemd en het is aantoonbaar een uitgebreidere toevoeging aan de auto dan de GT500 Heritage Edition. Inbegrepen zijn 19-inch wielen met machineafwerking, zijspoilers aan de achterkant, een spoiler, zijstrepen van vinyl en verlichte dorpelplaten. Dit alles kost $ 1.995 en kan worden toegevoegd aan coupé- en cabrioversies van de Mustang EcoBoost Premium-trim, die begint bij $ 33.420. En net als de GT500 openen de orderboeken op 15 november, met leveringen in het voorjaar van 2022.

Gerelateerde video:

creditSource link

Taxitransport.eu
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart