Inruilwaarde voor Hyundai-auto’s in Maleisië vergelijkbaar met Japanse rivalen

De inruilwaarde voor Hyundai-auto’s in Maleisië is blijkbaar vergelijkbaar met die van hun Japanse rivalen. Volgens de directeur van Hyundai-Sime Darby Motors (HSDM), Low Yuan Lung, is de perceptie dat Hyundai-auto’s een aanzienlijk lagere inruilwaarde hebben, niet waar.

“Het verschil in de verkoopprijs van een vijf jaar oud Hyundai-model in vergelijking met dat van een Japans model is marginaal. Hetzelfde geldt voor de afschrijvingswaarde van beide merken na vijf jaar, dat is ongeveer 10% per jaar,” zei hij, eraan toevoegend dat de vraag naar tweedehands Hyundai-auto’s de afgelopen vijf jaar is toegenomen.

“Hyundai heeft een lange weg afgelegd om te bewijzen dat het een betrouwbaar automerk is dat van superieure kwaliteit is. De Hyundai-modellen van vandaag zien er niet alleen goed uit, maar ze zijn ook uitgerust met de nieuwste innovatie die vergelijkbaar is met premium continentale merken, en daarom is er veel vraag naar”, merkte Low op.

Hij verklaarde ook dat alle tweedehands Hyundai-modellen die in het door Hyundai Promise goedgekeurde programma voor gebruikte auto’s staan ​​vermeld, snel uitverkocht waren, waarschijnlijk omdat ze grondig worden geïnspecteerd en onderhouden met originele onderdelen voordat ze worden goedgekeurd voor verkoop.

Het Hyundai Promise-centrum is te vinden op Lot 33, Temasya Industrial Park, Glenmarie. De faciliteit is op weekdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Hyundai Promise is eigendom van en wordt beheerd door HSDM, ondersteund door Sime Darby Auto Selection.

Trefwoorden: Sime Darby Motors

creditSource link

Taxitransport.eu
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart