Dodge Durango verliest 7 (!) kleuren, en het is de laatste oproep voor 2 van hen

Dodge maakte de Durango-line-up aanzienlijk minder levendig voor het modeljaar 2022 door zeven kleuren uit het palet te verwijderen. Kopers die een van de uit de handel genomen kleuren willen, hebben misschien nog geen pech: twee blijven voor een beperkte tijd beschikbaar, volgens een recent rapport.

Onder vermelding van anonieme dealerbronnen, enthousiaste website Mopar Insiders schreef dat F8 Green (foto) en Redline beschikbaar zullen zijn op de 2022 Durango tot eind december 2021. De eerste kost $ 95; de laatste kost $ 395. Ze voegen zich bij de vier kleuren die gedurende het volledige modeljaar 2022 beschikbaar zullen zijn: DB Black (gratis), White Knuckle (gratis), Octane Red ($395) en Destroyer Grey ($395).

Er is nog geen woord over waarom Dodge de kleuropties van de Durango heeft teruggebracht van 11 naar vier. Billet Silver, Granite Crystal, Reactor Blue, Vice White en In-Violet zijn de andere tinten die de configurator verlieten na het modeljaar 2021. Andere wijzigingen die voor het modeljaar 2022 zijn aangebracht, zijn de standaard dodehoekwaarschuwing over de hele linie en een standaard derde zitrij voor de instapmodel SXT-trim. GT-modellen profiteren standaard van verwarmde voorstoelen, een verwarmd stuur, een externe motorstarter en een elektrisch bedienbaar luik.

Dodge heeft niet gereageerd op het rapport, maar het heeft laten zien dat het luistert naar feedback van klanten in het verleden. Eerder in 2021 kondigde het plannen aan om de productie van de vuurspuwende Durango SRT Hellcat met 710 pk uit te breiden vanwege de overweldigende vraag van enthousiastelingen.

Gerelateerde video:

creditSource link

Taxitransport.eu
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart