Great Wall onthult G-Charge 160 kW DC snellaadstation met zonne-energie in Bangkok, Thailand

Great Wall heeft zijn eerste G-Charge snellaadstation voor elektrische voertuigen onthuld in Bangkok, Thailand, dat 24 uur per dag beschikbaar is voor gebruikers. Dit, ook wel het G-Charge Supercharging-station genoemd, is een DC-snellaadfaciliteit met een maximaal vermogen van 160 kW, geleverd aan zes CCS Type 2-connectoren van drie DC-opladers.

Het Supercharging-station is een gezamenlijke investering van PEA ENCOM International Company Limited, een dochteronderneming van de Provincial Electricity Authority (PEA) in Thailand. Het station is “een van de grootste” openbare snellaadstations voor elektrische auto’s die is uitgerust met zonnepanelen, zegt Great Wall.

Met behulp van het G-Charge Supercharging-station met de Ora Good Cat als referentievoertuig, kunnen de 400 Tech- en 400 Pro-varianten met een bereik van 400 km van een 47,8 kWh-batterij worden opgeladen van 30% tot 80% laadstatus in 32 minuten.

Ondertussen kan de 500 Ultra-variant – met een bereik van 500 km met een 63,1 kWh-batterij – in 40 minuten ook worden opgeladen van 30% tot 80% SoC. Gebruikers van de Great Wall Ora Good Cat genieten gratis van de oplaaddiensten.

Great Wall is van plan om tegen 2023 meer dan 100 oplaadpunten in heel Thailand te bouwen, en de uitrol van stations onder het merk G-Charge zal in drie groepen worden verdeeld.

De eerste zijn de eerder genoemde 160 kW Supercharging-stations, en de tweede zijn DC Fast Charge-faciliteiten in GWM-partnerwinkels in heel Thailand. De derde groep zijn bestemmingslaadstations in hotels, warenhuizen en attracties, zeiden GWM ASEAN en de assistent-president van Thailand, Michael Chong.

“De lancering van dit snellaadstation is nog maar het begin van onze inspanningen, aangezien we vastbesloten zijn om EV’s te promoten [continuously]. In lijn met onze Mission 9 in 3-strategie zullen we binnen drie jaar negen xEV (geëlektrificeerde) modellen lanceren in Thailand, [and] we zijn van plan ons netwerk van laadstations in heel Thailand uit te breiden ter ondersteuning van een duurzame EV-gemeenschap”, aldus Great Wall ASEAN en Thailand VP Steven Wang.

GALERIJ: Great Wall Motors Ora Good Cat

creditSource link

Taxitransport.eu
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart