Kerstcadeaugids 2021 | Autoblog-personeelskeuzes

Autoblog kan een aandeel ontvangen van aankopen die zijn gedaan via links op deze pagina. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Met de feestdagen voor de deur en het eindeloze gepraat over problemen met de toeleveringsketen die ons ervan kunnen weerhouden onze artikelen op tijd te krijgen, hebben we besloten om dit jaar een vliegende start te maken met onze kerstcadeaugids. Als u op zoek bent naar cadeau-ideeën voor een geliefde (zelfs als u die geliefde zelf bent), hebben we een aantal geweldige ideeën voor u, zorgvuldig uitgekozen door de Autoblog personeel.

Er zijn zoveel Hot Wheels-sets dat het duizelingwekkend kan zijn om erachter te komen welke het beste is voor uw kind, terwijl u redelijkerwijs een budget overhoudt voor andere geschenken. Deze, dat dinosaurussen en auto’s combineert, is een beetje van alles, hoewel het duur en intens is. In plaats daarvan ben ik geland op de Hot Wheels Track Builder Barrel Box voor mijn aanstaande 4-jarige. Het is een mooie mix van creatief spel en opwinding. Je kunt het configureren in verschillende lay-outs voor sprongen, stunts of gewoon crashes. Het is redelijk geprijsd en het opzetten ervan is de helft van het plezier. — Greg Migliore, hoofdredacteur


Een paar dagen na Kerstmis vorig jaar sloeg ik met een bijl op mijn teen terwijl ik brandhout hakte. Zes steken later heb ik toegevoegd deze Sun Joe hydraulische houtklover op mijn verlanglijstje. Het is normaal gesproken ongeveer $ 170, maar de kosten zijn de laatste tijd gestegen (vraag en aanbod op het werk?). De gelijkwaardig aanbod bij Harbor Freight blijft echter op $ 150. Ondertussen gebruik ik nog steeds mijn Fiskars kloofbijl, wat een leuke training is – zoals Henry Ford grapte: “Hak je eigen hout en het zal je twee keer opwarmen” – maar ik rock een paar Muck laarzen met stalen neus terwijl ik bezig ben. Ik probeer dit jaar niet voor de derde keer op te warmen op de spoedeisende hulp. — John Snyder, Groene redacteur


Wat dacht je van de gave van een vechtsportinstructie? Mijn grote zoon en ik hebben Tang Soo Do geoefend met PKSA sinds afgelopen lente, en het was een geweldige ervaring. Ik ben wat afgevallen, heb kracht, balans en flexibiliteit opgebouwd, terwijl mijn zoon profiteert van het vertrouwen, het respect en de discipline die erbij komen kijken. Ik vind het heerlijk om weer iets te leren, en het samen met een familielid doen is een bonus. Er zijn een heleboel vechtstijlen om uit te kiezen, of je nu meer geïnteresseerd bent in grappling, wapens, cardio, praktische zelfverdediging of balans tussen lichaam en geest; we hebben PKSA gekozen omdat het dicht bij huis is, maar we zijn super blij dat we dat hebben gedaan. — John Snyder, Groene redacteur


Ik heb dit jaar verschillende kinderen op mijn cadeaulijst, dus het idee bovenaan mijn lijst is deze KidiZoom Creator Cam. Deze duurzaam ogende HD-videocamera is finalist voor de Toy of the Year Award 2021 van The Toy Association en ziet eruit als een geweldige eerste digitale videocamera voor jonge makers.

  • Aanbevolen voor kinderen van 5 tot 10 jaar.
  • Ingebouwde microfoon.
  • Een opklapbare lens voor het opnemen van selfies.
  • In-camera bewerking en speciale effecten, zoals time-lapse.
  • Wordt geleverd met tafelstatief/selfiestick en polsband.
  • Om ten volle te profiteren van enkele van de ingebouwde speciale effecten, moet u een groen scherm gebruiken. Deze camera wordt geleverd met een! Maar ik krijg ook een grotere 5′ x 7′ Groene scherm ($ 10,99) die wordt geleverd met twee montageklemmen.
  • 20+ vooraf geladen geanimeerde achtergronden.

Naast de groene scherm Ik krijg dit ook cameratas voor kinderen ($ 19,99) en dit 32 GB microSD-kaart om een ​​mooie bundel voor jonge contentmakers te voltooien. de tHet totale cadeaupakket kost $ 94,26. — Eddie Sabatini, productiemanager


Ik heb altijd al van zeep willen veranderen. Het traditionele stuk zeep van de plaatselijke supermarkt liet mijn huid altijd droog en geïrriteerd achter. Ik zat steeds weer vast met dezelfde geur en dezelfde korrel: nul. Toen ik Dr. Squatch ontdekte, aarzelde ik, omdat ik dacht dat het een gimmick-soap was, gemaakt door een internetondernemer die probeerde snel rijk te worden, maar ik had het mis. Op het moment dat deze natuurlijke zeep mijn huid raakte, voelde het alsof het daar thuishoorde. De geur was verfrissend en de verzeping (sop) was meer dan genoeg om me schoon te krijgen. Later ontdekte ik dat het een natuurlijke zeep was zonder de schadelijke ingrediënten die je in sommige traditionele winkelzepen zou vinden. Het korrelniveau varieert van zwaar, tot gemiddeld tot nul, voor het geval je je lichaam moet scrubben tijdens het baden. Mijn go-to is de Birchwood Breeze medium korrel. Het ruikt geweldig en heeft kleine berkenschors en puimsteen voor afschilfering.” – Amr Sayour, producer


De BioLite Charge PD is niet alleen een essentiële kampeeruitrusting, maar een essentiële levensbehoefte. Als iemand die routinematig kaarten opslaat en foto’s maakt met zijn telefoon (wie niet tegenwoordig), is dagen zonder het gebruik van mijn elektronica tijdens het kamperen gewoon geen optie. Zelfs de nieuwste telefoon batterijen gaat niet een paar dagen mee zonder een lading, en dat is waar de Charge PD van pas komt.

Verkrijgbaar in drie maten (20, 40 en 80) met deze powerbank is je telefoon in een mum van tijd weer aan de gang. De 20 is licht van gewicht en kan een smartphone 1,5 keer volledig opladen, de 40 2,5 keer, en de 80 zal je telefoon 5 keer volledig opladen en is over het algemeen wat ik meeneem tijdens het kamperen.

Mijn favoriete ding aan de BioLite Charge PD is dat hij tijdens het opladen gemakkelijk in serie kan worden geschakeld, zodat je meerdere powerbanks op één stopcontact kunt opladen. — Chris McGraw, senior producer


Als het gaat om reistassen, zijn er een paar denkrichtingen. Sommige mensen hebben liever maar één tas om overal mee naar toe te nemen, zodat ze alles kunnen doen, of je nu een tweedaags bezoek brengt met het gezin of een vakantie van twee weken naar Zuid-Amerika. De Peak Design Reistas 65L is gemaakt voor diegenen die één tas willen voor al hun reizen. Bekijk hier onze volledige recensie voor meer informatie. — Chris McGraw, senior producer


De suggestie van mijn collega Eddie Sabatini van deze kleine drone in de kerstcadeaugids van vorig jaar inspireerde me om op een kille decemberochtend naar buiten te rennen en er zelf een te kopen, dus ik citeer hem hier:

‘Het is zakformaat en licht, met een gewicht van slechts 249 gram, waardoor het perfect is om overal mee naartoe te nemen. Upgrades, om er maar een paar te noemen, omvatten cameraprestaties – het schiet nu 4K-video op met 30 frames per seconde – verbeterd voortstuwingssysteem en langere vliegtijd. Technisch gezien is de vliegtijd van 31 minuten slechts een verbetering van één minuut ten opzichte van de Mavic Mini, maar dat is nog steeds een verbetering. Dit is de grootste tekortkoming van de drone en waarom we de Fly More combo aanbevelen of op zijn minst wat extra batterijen à la carte kopen. De 12 megapixel camera is bevestigd aan een 3-assige gimbal en beschikt over drie drie nieuwe panorama fotomodi (groothoek, 180° en bol) tot een al geweldig repertoire van Quick Shot-videomodi (dronie, raket, cirkel, helix, en boemerang). — Chris McGraw, senior producer


Als ik zou kunnen gaan dineren met iemand die leeft en naar hen zou kunnen luisteren die verhalen vertellen, dan staat Rick Ridgeway bovenaan of bijna bovenaan die lijst (Jimmy Chin, die in het boek voorkomt, staat daar ook). Hij heeft alles gedaan wat ik ooit had kunnen hopen en meer, van deel uitmaken van het eerste Amerikaanse team dat de K2 beklimt tot het verkennen van Antarctica en het te voet oversteken van het Changtang-plateau in Tibet.

Aangezien mijn uitnodiging voor het diner waarschijnlijk nooit zal worden beantwoord, zal zijn onlangs gepubliceerde memoires, “Life Lived Wild”, het moeten doen. Als je het leuk vindt, pak dan zijn andere zes boeken. Je zult niet teleurgesteld zijn. — Chris McGraw, senior producer


Een reis naar IJsland

Oké, luister naar me. Ja, een reis naar ‘s werelds meest noordelijke hoofdstad is misschien niet de plek waar je midden in de winter naar toe wilt reizen, maar dat betekent niet dat je nu niet kunt beginnen met plannen. Tijdens mijn meest recente reis naar dit Scandinavische land verloor ik de tel van de watervallen en adembenemende uitzichten op de eerste dag, de lamssoep was onvergetelijk en Sky Lagoon liet me meer ontspannen achter dan ik ooit in mijn leven was geweest. Als je je bezoek goed plant, heb je ook de kans om het noorderlicht te zien, dat op de bucketlist van elke reiziger zou moeten staan. Pro-tip: zorg ervoor dat je een budget hebt voor een legitieme IJslandse wollen trui. Het houdt je zelfs op de koudste nachten lekker warm.” – Chris McGraw, senior producer


Hoe ontzettend gaaf is deze Ride On elektrische kinderauto? Zoveel re-creaties van echte auto’s zijn onhandig geproportioneerd en gewoon een beetje gênant, maar deze kleine re-creatie van de iconische BMW 507 roadster is dat zeker niet. Of het nu een Barbie Corvette of Power Wheels Jeep is, cabrio’s lijken altijd voor betere miniatuurweergaven te zorgen, maar je moet het overhandigen aan degene die deze 507 voor Costway heeft ontworpen, want het ziet er geweldig uit. Hetzelfde kan niet gezegd worden voor hun kleinere Mercedes 300SL, wat nogal jammer is. Met beide is het echter geweldig dat klassieke auto’s wat liefde krijgen in plaats van luxe SUV’s en moderne exotica (plus de alomtegenwoordige Jeep). Ik heb deze als bladwijzer gemaakt voor als mijn zoon oud genoeg is om een ​​ride-on te besturen. — James Riswick, redacteur aan de westkust


Ik ben opgegroeid met kwijlen over radiografisch bestuurbare auto’s en vrachtwagens. Ik had abonnementen op alle tijdschriften die ik kon vinden, en ik zou ze op mijn verdieping uitspreiden en uitzoeken wat ik zou kopen als ik echt geld had. Nu ik het geld heb, is mijn smaak drastisch veranderd. Terwijl de 10-jarige ik absoluut de meest waanzinnig overweldigde offroad-machine ter wereld op mijn plank zou hebben geparkeerd, neigt de ik van vandaag meer naar realisme. Ik zou nog steeds willen dat het ding wat prestatie-karbonades heeft, maar ik heb geen interesse in racen.

Daarom spreekt het trio oude Volkswagen-replica’s van Tamiya mij aan. er is een kever, een Karmann-Ghia (mijn eerste auto!), en een bus (mijn camper!). Alle drie zijn gebaseerd op het M-chassis van het merk, met een achteraan gemonteerde motor (schaalrealisme!) en onafhankelijke wielophanging op vier wielen. Er zijn tal van upgrades beschikbaar, van verbeterde batterijpakketten tot aangepaste motoren, wat leuk is als hobby voor alle leeftijden. — Jeremy Korzeniewski, consumentenredacteur


Zoals de zaken nu gaan, zal ik het me waarschijnlijk nooit kunnen veroorloven een Porsche 911 te bezitten. Of in ieder geval geen echte. Maar het Lego-model is iets dat nog steeds zeer haalbaar is. Bovendien krijg je de voldoening om het zelf te bouwen. Hij heeft mooie details zoals opengaande deuren en andere panelen, een kleine motor en het feit dat je kunt kiezen of je een open-top Targa of een widebody Turbo wilt bouwen. Het zou er geweldig uit moeten zien naast enkele van de andere uitstekende grote automodellen die Lego heeft uitgebracht. — Joel Stocksdale, nieuwsredacteur


Hot Wheels Unleashed was een zeer welkome verrassing toen het dit jaar werd gelanceerd. Het is een leuke, snelle arcade-racer die zo verfrissend is in een wereld van realistische simulatieracegames. Het is meer bezorgd om je heel snel te laten gaan, heel breed af te drijven en over grote sprongen te gaan dan om de top van een langzame haarspeldbocht vast te spijkeren. Het is ook prachtig, met liefde de gietdetails van de speelgoedauto’s na, en je het gevoel te geven om door kleine auto’s in grote kamers te racen. Het heeft enkele gebreken, maar het is in de kern een serieus leuk spel en het is zelfs beschikbaar voor iets minder dan de gemiddelde nieuwe videogame. — Joel Stocksdale, nieuwsredacteur


Als je ooit op zoek was naar comfort en warmte, dan zijn Pendleton-dekens een geweldige manier om dat te doen. Deze Chief Joseph wollen dekens zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook nog eens super goed gemaakt en houden veel warmte vast. Pendleton heeft zelfs een wiegformaatversie zodat je kunt matchen met je nieuwe baby. — Michael Ferrara, manager sociale media


Mijn hele leven ben ik nooit een grote lezer geweest. Ik was zelfs een beetje jaloers op mensen die altijd de nieuwste spannende roman of serie leken te lezen. Tijdens het begin van de pandemie, toen alles extra werd afgesloten, besloot ik dat als ik niet een gezamenlijke inspanning zou leveren om mezelf in een “lezer” te veranderen met al deze extra tijd om mijn handen, ik dat nooit zou doen. Gelukkig kon ik dat, en ik heb nu alleen al in 2021 16 romans gelezen! Hoewel het belangrijkste dat me hielp om mijn doel te bereiken, gewoon wilskracht en een verandering in levensstijl was, zou ik het ook nooit hebben kunnen doen zonder mijn Kindle. Het heeft een grotere positieve impact op mijn leven gehad dan enig ander recent stukje technologie dat ik kan bedenken. Het stelt me ​​in staat om in bed te lezen zonder te hoeven rommelen met leeslampjes, het houdt al mijn boeken in één handig klein apparaatje en het lijkt bijna nooit leeg te raken. Als je een excuus zoekt om meer met lezen te beginnen, of als je iemand kent die dat wel is, dan is dit naar mijn mening het beste wat je ze kunt doen om de nieuwe gewoonte aan te moedigen. — Erik Maier, multimediaproducent

creditSource link

Taxitransport.eu
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart