Geruchten over de Toyota Supra handleiding warmen op in nieuw rapport uit Japan

Geruchten over een handmatige Toyota Supra doen weer de ronde dankzij een rapport uit Japan dat aangeeft dat de productie van een 3,0-liter inline-zes-model met een zesversnellingsbak spoedig begin 2022 zou kunnen plaatsvinden.

Dit keer komt het rapport bij ons binnen via Australië’s Rit, die het briefje op de Japanse blog zag autosensor.net wat aangeeft dat er een handgeschakelde transmissie op komst is voor een speciaal GRMN Supra-model, aangedreven door een krachtige versie van de door BMW ontworpen 3,0-liter S58. Dit is niet de eerste keer dat dergelijke geruchten de kop opsteken, en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn – tenzij het waar is natuurlijk.

Als Autoblog eerder gemeld, zullen de komende BMW M3 en M4 een handgeschakelde transmissie bieden met een lager vermogen van de S58-motor, dus het is mogelijk dat de Supra in beperkte oplage hetzelfde doet. Aan de andere kant kondigde BMW afgelopen mei een handgeschakelde transmissie aan voor de nieuwe Z4 in Europa, die roadster aangedreven door de low-output-versie van dezelfde 2,0-liter viercilinder met turbocompressor die hier in de Z4 en de Supra wordt verkocht. Vandaar dat de Supra een versnellingspook kon krijgen, maar een gekoppeld aan een viercilinder en niet aan de zes. Een optie in het linkerveld Elders vermeld, heeft Toyota de 405 pk sterke S55 inline-six van de huidige M2-competitie veiliggesteld, samen met de handgeschakelde zesversnellingsbak van die auto, aangezien de BMW-coupé binnenkort aan vervanging toe is.

We raden je aan om deze zoals gewoonlijk met een enorme korrel zout te nemen, maar we kunnen het ook niet helemaal uitsluiten, vooral met de dreigende dreiging van Nissans goedkopere, handgeschakelde Z-auto aan de horizon.

creditSource link

Taxitransport.eu
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart